Фразата: Както посрещнеш Нова година, така ще я прекараш“ –

...
 
 
Фразата: Както посрещнеш Нова година, така ще я прекараш“ –
Коментари Харесай

Вълшебният период от 02.01 до 13.01: дванадесет дни за поставяне на основите на една щастлива и успешна година

 

 

Фразата: „ Както посрещнеш Нова година, по този начин ще я прекараш “ – не се отнася за нощта от 31 декември против 1 януари. Всичко е доста по-интересно, съществено и приказно.

 

Новогодишната блъсканица лишава сили и сила на мнозина, идните празници ни карат да се отпуснем. В напъните си да направиш всичко красиво в една празнична нощ, от време на време забравяш да си пожелаеш най-съкровеното предпочитание и да помислиш за себе си: до момента в който палиш светлините за всички, до момента в който отваряш шампанското… А има доста неща за извършване.

Идва най-красивият интервал с цел да поставите основата на вашата страхотна и щастлива година, да засадите семето на витално, зашеметяващо дърво на изобилието, За картографиране на стъпки и задействане на стремежи. И този интервал ще се случи от 2 януари до 13 януари в това число.

Магическата система за образуване на сполучлива година

Периодът на вълшебството стартира на 2 януари. Ще продължи тъкмо 12 дни (колко месеца в годината).

 

2 януари: В този ден се чистим духовно, чистим домовете си, прекарваме време със фамилията си, не хабим сила за спорове и нелепости. По-добре е да не ядете месо. Просто почистете тялото, дайте му малко отмора. Разходете се. Премахнете ненужните опаковки от подаръците, запалете свещи. Този ден е целият ви януари. Как желаете да наподобява първият ви месец от годината? Добър, комфортен, чист, духовно мощен, със фамилията и приятелите, в здраве (това е за всеки месец), зареждащ с сила. Направиете го. Всичко е във вашите ръце!

 

3 януари (неделя): виновен за февруари. Ден на слънцето. Зашеметяващ ден, когато е разрешено доста портокали (а за какво не палачинки за закуска, всевъзможни ярки страсти и моменти). Подобряваме здравето, ядем витамини, разхождаме се и спортуваме на въздух, вършим извършения, играем игри навън. Точно през февруари силата е доста нужна, там имунитетът постоянно пада. По-добре е да не прекарвате този ден сами.

 

4 януари: виновен за март. Тоест на 4 януари формираме нашата пролет. Това е магията на земята, тук става дума за плодородието. Тоест тук можем да напишем някои от нашите мисли. Ден на усещането. Погледнете с вътрешното си аз, с страстите си, вижте хората през себе си. Не посредством повърхностни и егоистични страсти, а като че ли в огледало: какво чувствате за себе си посредством този човек и неговите дейности, думи, какво желае да съобщи и какво дава отговор на това във вас, каква страст, за какво и така нататък Колкото по-приятно, пролетно и розово прекарваш 4 януари, толкоз по-хубави ще са март и цялата пролет.

 

5 януари: виновен за април. Активен ден, Марс е виновен за това. На този ден можете да планирате мини-пътуване до най-близкото езеро, гора, прилежащ град. Така ще отворите опцията за пътешестване за цялата година, ще оформите „ куфар ” от страсти и усещания. Можете да се заемете с развиването на от дълго време забравена концепция, да вземем за пример да изпечете най-трудната торта. И през април всичко ще бъде енергийно вярно.

 

6 януари: виновен за май. Прекарайте януарски ден като май: толкоз лек, изтънчен, ухилен, като че ли ви гали топъл вятър с благоухание на люляк. Никакви значими каузи, инициативи, достижения и така нататък Всичко е умерено, с душа и сърце, с обич към себе си и религия, че щастието е близо.

 

7 януари: виновен за юни. Общуване с родственици, близки, с тези, които не лишават сили, а ви дават, които могат да ви накарат да се усмихнете. Дайте им грижа и добрина. Интуитивно почувствайте какво желаете да вършиме в този ден, като си спомняте юни – месецът на цъфтежа, месецът на дългите дни, топлината, ярките облекла, ягодите и морето от аромати.

 

8 януари: виновен за юли. Ден за обич към себе си. Денят, в който е добре да се посветите на грижите за тялото, душата, страстите си. В този ден би трябвало да си позволите да бъдете щастливи, да се поглезите. И мъжете, с цел да е добър притокът на финанси, могат да дадат на обичаната си дребен подарък, който ще отвори значим портал за благоденствие. Облечете се в нещо красиво, поглезете се, сгответе нещо вкусно, не се обвинявайте, обичайте се и се усмихвайте.

 

9 януари: виновен за август. Ден на вашия дом, вашата цитадела, вашата душа, непорочност и осъзнатост. Направете своя август толкоз горделив, прелестен, благополучен и ухилен.

 

10 януари: виновен за септември. Пригответе се за новата работна година с въодушевление. Очаквайте нови достижения, завоевания и победи с възторг. Грижи се за здравето си. Не пийте и не преяждайте, с цел да летите леко в офиса или работното си място.

11 януари: виновен за октомври.  Настройте се за плодовитост, за триумф, правете дребни, само че постоянни крачки напред. Не насилвайте непознатите страсти и неприятното въодушевление.

12 януари: виновен за ноември. Ден на сили и завоевания. Мечтайте, планирайте и визуализирайте това, което желаете да ви се случи.

 

13 януари: Ден на спокойствието, задълбочеността, ден, в който да загърбите споровете, бързането и суетата. Бъдете фокусирани върху себе си и своите цели. Опитайте се да не обръщате внимание на мненията на хора от обкръжението ви, които се опасяват от всичко.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР